معرفی
سیب یکی از قدیمیترین و پرطرفدارترین میوههای جهان است. این میوه در انواع مختلفی از جمله سیب قرمز، سبز و زرد در دسترس است. طعم آن بسته به نوعش میتواند شیرین، ترش یا ترکیبی از هر دو باشد.
خواص تغذیهای
-
منبع عالی فیبر (بهویژه اگر با پوست خورده شود)
-
سرشار از آنتیاکسیدانها و ویتامین C
-
کمک به کاهش کلسترول خون
-
بهبود عملکرد گوارش و سلامت روده
کاربردها
سیب را میتوان بهصورت خام، در سالاد، پای سیب، مربا، یا حتی خشکشده استفاده کرد. نوشیدنیهایی مانند آب سیب تازه یا سرکه سیب نیز بسیار پرطرفدار هستند.